Wie is Poppetje Blauw?

img_4740aAls re-integratiedeskundige en Loopbaan/job-coach bied ik, Desiree Dankers, mijn diensten aan onder de naam Poppetje Blauw.

Ontwikkeling is altijd de rode draad in mijn loopbaan. Ik beschik over een brede range aan kennis, ervaring en competenties die ik graag inzet om mensen en organisaties te adviseren en begeleiden bij ontwikkelingsprocessen. Daarbij ga ik uit van de mogelijkheden, potentie en kwaliteiten en houd ik rekening met de beperkende factoren. Mijn uitgangspunt is altijd het creëren van een win-win situatie. Doel van mijn inzet is een concreet doel of resultaat en bevorderen van zelfredzaamheid.

Ik versta mijn vak en heb een brede ‘toolkit’ tot mijn beschikking. ‘Zacht op de relatie, hard op de inhoud’ kenmerkt mijn aanpak. Ik sta mijn ‘mannetje’  en weet weerstanden om te buigen. Duidelijkheid in verwachtingen en aanpak en transparantie in de communicatie zorgen er voor dat men weet waar men bij mij aan toe is.

Voor meer achtergrondinformatie:

Visie
Linkedin
Twitter