Voor wie werkt Poppetje Blauw?

Voor organisaties die de zakelijke en menselijke maat met elkaar willen verenigen en mensen die gemotiveerd zijn om aan hun toekomst te werken.

Voor opdrachtgevers
Organisaties die het belangrijk vinden om financieel en bedrijfsmatig hun zaken goed op orde te hebben, maar ook geloven in ‘Goed werkgeverschap’. Die vinden dat investeren in ontwikkeling van ‘human capital’ belangrijk is. Omdat het zich altijd terug verdient.

Poppetje Blauw werkt voor organisaties die kwaliteit belangrijk vinden. En dat voor een marktconforme prijs.

Is er behoefte aan begeleiding  en advisering bij loopbaankeuzes, verzuim, outplacement of ontwikkeling op de werkvloer?

lees meer… Bij welke vraagstukken?

Voor cliënten
Poppetje Blauw werkt voor mensen die zich willen ontwikkelen, gemotiveerd zijn om aan hun toekomst te werken en durven te investeren in zichzelf. Mensen die moed tonen om nieuwe wegen in te slaan, of iets anders te proberen. mensen die regie over hun eigen leven willen en in oplossingen willen leren denken.

De aanleiding is minder belangrijk. Of het nu is omdat je in de ziektewet zit, boventallig bent verklaard, een nieuwe stap in je carrière wilt maken of gewoon meer balans wilt tussen werk en privé.

Bij Poppetje Blauw staan de doelen en het resultaat dat je wilt bereiken voorop en word je begeleid in dat proces. Wil je weten hoe een traject voor jou werkt?

Lees meer… voor jou!